forlovet?

Jeg begyndte som fotograf fordi jeg elsker at høre om og dokumentere andres historier- jeg brænder især for kærlighedshistorier! Forlovelses- og bryllupsfotografi er for mig noget af det bedste, og hvert pars kærlighedshistorie som jeg får lov at følge og dokumentere igennem billeder er et privilegium som jeg tager alvorligt!

Som din bryllupsfotograf er mit job først og fremmest at fange følelserne, de små øjeblikke og detaljer, såvel som de store begivenheder henad dagen på en måde som er tidsløst og romantisk.

Som jeres fotograf gør jeg mit bedste for at indfange jeres udstråling og autentiske smil, grin, og måske endda tårer.

Mine kunder -som jeg egentlig hellere ser som venner- er det vigtigste for mig, og jeg gør mit allerbedste for at I føler jer godt tilpas foran kameraet, har en god oplevelse og ender med at få nogle fantastiske billeder som I vil kunne nyde nu og i fremtiden!

Jeres job er at nyde dagen og at være jer selv, og mit job er at fortælle jeres historie!

Kæmpe tillykke! Sikke en fantastisk og spændende tid i jeres liv! Jeg er så glad for at I har fundet min side og overvejer at booke mig som jeres bryllupsfotograf!

Når vi gifter os, lover vi at elske vores mand eller kone igennem livets bedste og hårdeste tider- gennem medvind og modvind! Som bryllupsfotograf får jeg lov til at dokumentere en af jeres lykkeligste dage i jeres liv! Igennem mine billeder fortæller jeg jeres lykkelige historie, og når svære tider rammer tjener billederne som en påmindelse om at hårde tider ikke varer evigt, og at kærligheden kan overkomme alt.

et vellykket ægteskab er vigtigere end et vellykket bryllup

læs om bryllupsoplevelsen

planlæg et møde eller en video samtale

find mig på internettet

kontakt mig og få tilsendt min pakke & pris guide

vi er det perfekte match! book mig!

betal depositum og skriv under på kontrakten for at gøre det officielt

forlovelses
fotoshoot

bryllups-
tidsplan
møde

bryllup!

få jeres billeder tilbage, og nyd at genleve jeres bryllupsdag!

bryllups-
oplevelsen

alt hvad du bør vide

næste

Jeg tror på at de bedste billeder kommer igennem et fotograf-kunde forhold som er autentisk og venligt istedet for akavet og upersonligt. Det er en af grundende til at det er så vigtigt for mig at vi lærer hinanden at kende selv før vores første fotografering!

Hvis I overvejer at booke mig må i meget gerne skrive til mig! Når vi først har oprettet kontakten finder vi først ud af om jeg er ledig på jeres bryllupsdag, om hvad jeres ønsker og forventninger er og om vi ville være et godt match!

Jeg sender jer på dette tidspunkt lidt mere information om mig selv og sender jer et lille spørgeskema hvor i har muligheden for at fortælle mig lidt mere om jer og jeres historie!​

Så finder vi ud af om vores forventninger og ønsker står på linje med hinanden og om vi er et godt match!

Jeg vil lære jer at kende! Jeg vil vide hvem I er, hvordan I mødtes, hvad I gerne laver sammen i jeres fritid, og meget mere! 

01.

Efter at vi har snakket igennem jeres ønsker, hvis vi alle mener at vores ønsker og forventninger passer, så kan vi gå videre frem i processessen!

Jeg sender jer på dette tidspunkt en elektronisk kontrakt og et elektronisk link til jeres depositum regning på DKK 5000,- af den endelige pris. Når I har læst kontrakten godt igennem og skrevet under bliver den sendt tilbage til mig hvorefter jeg selv skriver under.

Når jeres kontrakt er skrevet under på og jeres depositum er blevet betalt er jeg officielt booket som jeres bryllupsfotograf!

Efter at have skrevet, og eventuelt snakket sammen er det tid til at booke mig!

02.

Jeg tilbyder alle mine brudepar denne gave fordi at jeg for det første synes at forlovelsen også er en stor del af jeres historie, og også fordi at det er en fantastisk mulighed for os at møde hinanden, at lære hinanden at kende, og at arbejde sammen før brylluppet så der er mindre stress på selve bryllupsdagen!

I skal ikke være nervøse- jeg skal nok hjælpe jer igennem hele processessen og selv hvis det er jeres første gang nogensinde at I får taget par billeder sammen, så er alt at I behøver at tænke på at være jer selv og at hygge jer, og så skal jeg nok tage mig af resten!

Det tager normalt omkring 20 minutter for at føle sig helt tilpas foran kameraet, men efter de tyve minutter vil det virke som noget at det mest naturlige! Selv mine mest nervøse par har i sidste ende nydt vores tid sammen og har følt sig godt tilpas foran mit kamera!

Så er det tid til at starte med det sjove! Når I først har booket mig får I en gave af mig- forlovelsesbilleder!

03.

Jeg sender jer en e-mail med en eksempel tidslinje af jeres bryllupsdag, og så går vi igennem og retter det hvis der er noget at I gerne vil ændre. Det er en fantastisk ide at have et skema lavet på forhånd for det holder bryllupsstresset nede på selve bryllupsdagen at være forberedt!

Hvis I ikke allerede har et skema er det heller ikke noget problem! Jeg hjælper jer gerne med at lave et skema som tillader at jeres dag kan gå fremad på naturligvis, men samtidig også giver nok tid og hensyn til jeres billeder og portrætter!

Sammen planlægger vi jeres dag på en måde som vil være ideal for lige netop jer, uden stress og billed-venlig så at billederne at I ender med er i den bedste kvalitet muligt!

Efter vi har taget jeres forlovelsesbilleder, og et par måneder før jeres bryllupsdato sikrer vi os at jeg er informeret om alle jeres ønsker, at alle jeres spørgsmål er blevet besvaret og at vi står på samme fod

04.

Når i booker mig til en heldagsfotografering er der ikke nogen af minderne fra jeres bryllup som går tabt! På bryllupsdagen arbejder jeg hårdt på at fange alle detaljerne, stemningen, og glæden! Jeg elsker at fange sjove og skøre såvel som romantiske og intime øjeblikke og mit fokus er altid på at fange følelser på den mest autentiske måde muligt.

Når alt er sagt og gjort så er minderne det eneste som står tilbage efter brylluppet selv, og det er billederne som er nøglerne til de minder!

Efter brylluppet og indenfor en uge deler jeg en blogpost på min hjemmeside med nogle af billederne fra jeres store dag!

Så er ventetiden endelig forbi! Fordi at hele jeres bryllupsdag er en del af jeres historie fåreslår jeg altid at der er booket fotograf til at dække hele dagen!

05.

Efter 4 uger får I en mail fra mig med link til jeres online galleri hvor I kan se alle de udvalgte og redigerede billeder fra jeres store dag. Igennem dette link kan I også downloade alle billederne i original størrelse og gemme dem på jeres computer, på en USB eller CD!

Jeg vil foreslå at I sætter jer ned sammen og virkelig nyder at kigge igennem alle jeres billeder når i modtager dem, vælger jeres yndlings og får dem printet og hængt op på væggen. Billeder lever deres formål bedst når de bliver kigget på og nydt, og minderne bliver genoplevet!

Hvis I har brug for hjælp til at vælge de bedste billeder til print, eller hvis I gerne vil bestille en fotobog hjælper jeg jer gerne videre med det!

Dagen efter jeres bryllup lægger jeg et lille sneak peek med 1-2 af mine yndlingsbilleder fra jeres bryllup på min Facebook side. Indenfor en uge slår jeg en blog op på min hjemmeside med nogle flere af jeres billeder og med et overblik over hele dagen!

06.

vi er så vanvittigt taknemmelige for hele oplevelsen med jeanette.
hun har virkelig bare forstået at fange os, og hvordan vi er på billederne, så det er helt fantastisk! Vi er så glade!

ellen & michael

søde ord

I

Jeanettes billeder er uden tvivl breathtaking! Hun har dokumenteret vores bryllup på den mest fantastiske måde, og hun hjalp os på en måde at vi følte os så godt tilpas igennem hele oplevelsen! 

nadine & Thomas

søde ord

II

"jeanette er meget professionel. . . hun hjalp os med at føle os trygge ved at guide os igennem vores fotoshoot, men hun lod også de autentiske øjeblikke ske og fangede dem perfekt! Jeg ville anbefale Jeanette til alle som søger en bryllupsfotograf!"

janine & sohel

søde ord

III

Jeanette er en varm, behagelig og professionel person. . . hun forevigede vores store dag på en måde så vi aldrig vil glemme vores bryllup og de følelser at vi følte!

diana & Karsten

søde ord

IV

Vi var så positive over selve kemien imellem os, men også hvor behagelig jeanette gjorde det hele. Billederne er blevet så gode - og hun fangede virkelig nogle gode stemningsbilleder, trods vejret ikke helt lige var med os. 

mia & mikkel

søde ord

V

Jeg er en fotograf som tager personlige og autentiske billeder og jeg er interreseret i at lære jer at kende! Det er vigtigt for mig at jeg fanger de øjeblikke og minder som er helt specielt jeres, og at jeg fanger HELE jeres historie! For at jeg bedst kan gøre det er det vigtigt for mig at lære jer at kende selv før jeres bryllupsdag! Jeg giver alle mine brudepar en gave når de booker mig- forlovelsesbilleder!

Forlovelses fotoshoot

Forlovelses galleri

jeres bryllup består af mere end vielsen!

Jeres bryllup består af så meget mere end bare vielsen, og det burde jeres billeder også vise! Jeres smukke ringe og din hvide blonde kjole? Det spændte og måske lidt nervøse blik når kjolen kommer på for første gang? Den måde I kigger hinanden i øjnene under de første øjeblikke som mand og kone? Hans arme omkring din talje under brudevalsen? Tårerne som kommer frem under din fars tale? Det hele er værd at huske og forevige, og derfor tilbyder jeg eksklusivt heldagsfotografering på 8 eller 10 timer! 8-10 timer giver mig nok tid til at forevige jeres dag på en måde som fanger hele historien og alle de små og fantastiske detaljer og øjeblikke! Jeres bryllupsdag fortjener at blive husket, elsket og foreviget i dens smukke og unikke helhed!

Pakker & Priser

Det gennemsnitlige Jeanette Merstrand Photography brudepar investerer 15.500 dkk i en heldagsfotografering. Kontakt mig for at modtage et link til min fuldstændige pakke og pris information! Jeg glæder mig til at høre fra jer!

kontakt mig!

Har I lyst til at se et eksempel på en tidsplan for en heldagsfotografering på 8 og 10 timer?

eksempel tidsplan!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Bryllups og portrætfotograf, entrepreneur, iværksætter, blogger og katte-, bonderose-, og mørk schokolade-elsker! TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV OG FØLG MED PÅ MINE REJSER IGENNEM VERDEN OG LIVET!