Hej! Jeg er Jeanette! Jeg kommer fra en international baggrund- min mor er dansker og min far amerikaner. Jeg har boet i Danmark, U.S.A, Japan, og Tyskland. Spørgsmålet om hvor jeg kommer fra er et kompliceret et ;) Med min tyske mand (Læs om hvordan vi mødtes, HER) og vores to killinger bor jeg nu på grænsen mellem Danmark og Tyskland i en dejlig lille lejlighed :)

Jeg har altid nydt at møde nye mennesker og at høre andres livs- og kærlighedshistorier! Som fotograf er mit job at indfange, dokumentere og forevige disse historier, og det er en drøm at kunne kalde det mit job! Selvom, hvis jeg skal være helt ærlig, så betragter jeg egentlig bryllupsfotografi som så meget mere end et job: læs mere om det HER! 

Jeg læste på universitet i USA med et fokus på engelsk kommunikation og litteratur og elsker ord og den måde at de former betydning på! Den måde at historier bliver fortalt igennem dem! På den måde ligger min kærlighed for kommunikation og litteratur ikke så langt fra min passion for fotografi- en måde at jeg nu også visuelt fortæller historier og bringer andres historier ud i verden!

Jeg har arbejdet som engelsk lærer i USA og Japan og elsker at undervise, men elsker ligeså højt at lære! Jeg mener at vi alle i verden har så meget at lære af hinanden, og at folks unikhed er det som gør livet spændende! Lær mere om mig og følg med på mine rejser igennem verden og livet ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev HER!

Bryllups og portrætfotograf, iværksætter, blogger og katte-, bonderose-, og mørk schokolade-elsker.

Mød min lille

Familie

Jan

Manden, professionel grineflip-mester og elsker solskinsdage. Jan hjælper til på lokation når han kan, og er ellers den største støtte behind the scenes!

Drømmeren, fotografen, bloggeren og designeren bag det hele. Forelsket i Jan, hendes katte, at møde nye mennesker, gode bøger og regnvejrs hygge.

jeanette

Joey

lille (prut)

Den kælne røde kat. Elsker at putte, tigge om mad, og at blive krammet. Hader at dele mad med andre. Opkaldt efter Joey fra "Friends" fordi  "Joey doesn't share food."

Den ikke helt så kælne grå-stribede kat. Elsker at møde nye (katte) venner, at prutte og at sove rullet op på vores seng. Modig trods sin lille størrelse.

ÅR

28

hvor jeg er fra

Danmark

4

ÅR MED MIN MAND

VILLE ØNSKE AT JEG VAR EN MORGENFUGL MEN ER EGENTLIG EN NATTERAVN

12+ SÅ MANGE BYER HAR JEG BOET I

KATTE MOR

ET AF MINE LIVSMÅL ER ENGANG AT SKRIVE EN BOG!

JEG ELSKER AT KRYDSE TO-DO LISTER AF!

MIT HJERTE BANKER FOR FOTOGRAFI

10/10
SÅ SPÆNDT ER JEG PÅ AT FOTOGRAFERE JERES BRYLLUP!

NÅR JEG IKKE STÅR BAG KAMERAET, KAN DU FINDE MIG HER:

paa stranden

ved vandet

jeg elsker havet! at lytte til bølgernes brusen, og at gå barfodet i sandet. Det er inspirerende, og stranden er et af de steder hvor jeg føler mig allermest tilpas. Det er også et yndlings sted at tage billeder!

NÅR JEG IKKE STÅR BAG KAMERAET, KAN DU FINDE MIG HER:

med naesen i

i en bog

Jeg læste Engelsk litteratur og kommunikation på universitet i U.S.A. og nyder både at skrive og at læse! For nyligt er jeg begyndt at bruge en bullet journal, og jeg er vild med det! DER ER NOGET HELT SPECIELT VED AT SKRIVE TANKER OG FØLELSER NED PÅ PAPIR!

NÅR JEG IKKE STÅR BAG KAMERAET, KAN DU FINDE MIG HER :

paa Sofaen

med en kat

Vi har to små frække killinger- Lille (Prut) og Joey! De bringer så meget lykke ind i vores lille hjem, og vi har allerede akcepteret at vi er crazy cat people ;) Men hvis du spørger mig om jeg foretrækker katte eller hunde, vil jeg ikke kunne svare- jeg elsker begge!

når jeg ikke står bag kameraet, kan du finde mig her :

sammen med

min mand

Jan og jeg har været gift siden foråret 2016. Han er min glæde når jeg føler mig ked og min støtte når jeg føler mig svag...Og så elsker jeg også bare at grine og fjolre med ham!

NÅR JEG IKKE STÅR BAG KAMERAET, KAN DU FINDE MIG HER:

ude i verden

paa rejse

Jeg nyder den måde at mine tanker og forståelse for verden og mine medmennesker bliver udvidet igennem det at rejse! Jeg behøver ikke altid at rejse langt, indimellem ligger de største eventyr lige ude foran døren!

NÅR JEG IKKE STÅR BAG KAMERAET, KAN DU FINDE MIG HER:

ude i den

dejlige natur

Naturen er der for at den skal nydes! Om sommeren nyder jeg at vandre og rockclimbing, og om vinteren nyder jeg at stå på ski! Tre af mine yndlings vandreture er 1) Harder Kulm i Schweiz, 2) Angel's Landing i U.S.A., og Cinque Terre i Italien!

NÅR JEG IKKE STÅR BAG KAMERAET, KAN DU FINDE MIG HER:

med en haekelnaal

i haanden

Det kan være at jeg er en 80-årig i forklædning, men jeg nyder at hækle . . . Da jeg var 7 lærte min mormor mig at hækle og siden da, når jeg finder tid til det, har jeg nydt det som en hobby! Lige nu nyder jeg mest at hækle drømmefangere og julepynt!

NÅR JEG IKKE STÅR BAG KAMERAET, KAN DU FINDE MIG HER:

rundt om

juletraet

jeg elsker jul! Jeg voksede op i et hjem hvor jul varede hele december måned, og det betød den uendelige duft af småkager, kiksede jule sweater, og familie hygge og risengrød! Jeg elsker julestemning og de tyske julemesser er bare noget af det bedste!

Vores Historie

hvordan vi mødtes og faldt for hinanden

læs mere

Jeg elsker at møde nye mennesker, og at danne et personligt forhold til mine klienter. Hvis jeg vil have æren af at blive inviteret ind i jeres liv og at høre mere om jer og jeres histoire, er jeg også nød til at invitere jer ind i mit eget liv! Læs her lidt mere om hvordan Jan og jeg mødtes og faldt for hinanden!

Fra skyskraberne i Frankfurt til bjergene i USA og tilbage igen. Læs mere om min og Jans historie!

Jan og jeg mødtes for første gang i 2012 til en fest i Frankfurt, hvor Jan kommer fra. Jeanette dansede aftenen lang, og Jan kiggede på. Den sommer tog vi en tur til Wien og så hinanden så ofte som muligt før jeg rejste tilbage til USA i September for at læse videre på universitet.

Fra skyskraberne i Frankfurt til bjergene i USA og tilbage igen. Læs mere om Jan og jegs historie!

Efter måneder med lange Skype opkald og mange håndskrevne breve kom Jan på besøg i USA. Vi havde vores første kys efter en vandretur i bjergene ved siden af et vandfald. Indtil 2015 var vi i et Long Distance forhold og besøgte hinanden så ofte som muligt. I August 2015 friede Jan, og jeg sagde ja!

Fra skyskraberne i Frankfurt til bjergene i USA og tilbage igen. Læs mere om Jan og jegs historie!

Den 28 Maj, 2016 blev vi gift i mine forældres baghave i en lille midtjysk by. Sammen med vores nærmeste familie og venner fejrede vi aftenen lang og det var den smukkeste og dejligste dag! Det var den perfekte blanding af amerikansk, tysk og dansk tradition, og en masse kærlighed og hygge!

Fra skyskraberne i Frankfurt til bjergene i USA og tilbage igen. Læs mere om Jan og jegs historie!

Vi har nu været gift i tre år og har rejst rundt sammen (et par af vores yndlings destinationer har været Mallorca og Venedig. Vi har været igennem mange op- og ned-ture sammen, og har lært mere om hvad det betyder at elske hinanden igennem med- og mod-vind. Vi dansede vores første dans til "I Won't Give Up" og den sang er og bliver vores motto igennem vores forhold!

Fra skyskraberne i Frankfurt til bjergene i USA og tilbage igen. Læs mere om Jan og jegs historie!

Salt Lake City, USA

Houston, USA

Dallas, USA

Frankfurt, Tyskland

Flensborg, Tyskland

Silkeborg, Danmark

Tokyo, Japan

her har jeg

Hjemme

Bora Bora,
Fransk Polynesien

San Francisco, USA

New York, USA

Island

Grækenland

Bali, Indonesien

Australien og New Zealand

Et par Drømme

Destinationer

i livet

min filosofi

Jeg tror på det gode i andre mennesker - og i mig selv. Jeg tror på at vi er stærkere sammen end vi er alene, og at der er nok plads i verden til mangfoldighed og varierede ideer og måder at leve på.

Jeg tror på at der er en større mening i livet, og at kærlighed altid vil vinde. Jeg er selv perfektionist, men ved at der er skønhed i ikke at være perfekt, og jeg har lært at det er igennem denne forståelse at fremskridt finder vej.

Herunder kan i klikke igennem et par af de citater og ideer at jeg lever mit liv efter!

min filosofi

“Imperfections are not inadequacies; they are reminders that we're all in this together.”

Brene Brown

I

“And now that you don't have to be perfect, you can be good.”

john steinbeck

II

"stop chasing perfect, and start seeing progress"

JEANETTE MERSTRAND

III

Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness . . . charitable views of men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of the earth all one's lifetime.

mark twain

IV

"TO LAUGH OFTEN AND MUCH . . . TO APPRECIATE BEAUTY, TO FIND THE BEST IN OTHERS. TO LEAVE THE WORLD A BIT BETTER . . . THIS IS TO HAVE SUCCEEDED"

RALPH WALDO EMERSON

V

"WE SHALL NOT CEASE FROM EXPLORATION AND THE END OF ALL OUR EXPLORING WILL BE TO ARRIVE WHERE WE STARTED AND KNOW THE PLACE FOR THE FIRST TIME"

T.S. ELIOT

VI

at tage billeder

hvorfor jeg elsker

Kender du det når man kigger på et billede og ikke kan gøre andet end at smile fordi minderne som er knyttet til øjeblikket bare er så fantastiske at det at kigge på billedet vækker glæden på ny? Eller kender du måske det, når blot det at kigge på et billede af en elsket, måske endda en savnet, er nok til at bringe tårerne frem og sjælen fyldt med taknemlighed, kærlighed og varme?

Den måde at billeder fryser tid og sted og fanger øjeblikke og foreviger dem på har altid fascineret mig. Fotografi er for mig en måde at fange følelser på, at forevige øjeblikke og at fortælle historier på, og jeg mener at hver eneste historie fortjener at blive fortalt!

Mere end en fotograf, ser jeg egentlig hellere mig selv som en historiefortæller!

Tag et kig igennem mit kamera, få en fornemmelse for min stil, og hvis du mener at dine ønsker passer til min stil vil jeg så gerne i kontakt med dig, lære dig at kende og hjælpe med at fange dit livs store øjeblikke!

vil du gerne vide mere?

læs mere om hvem jeg er, mine tanker og mit fotografi på bloggen

bloggen