velkommen

Jeg er jeanette, personen bag kameraet!

Jeg er så glad for at du fandt min side og at du er interesseret i at lære mere om Jeanette Merstrand Photography! Som din fotograf er det utrolig vigtigt for mig at lære dig at kende, så jeg kan forevige dig og dine kære på den mest autentiske  og smukke måde! Hvis du også gerne vil lære mig bedre at kende kan du læse mere om mig HER!


ÅR

27

hvor jeg kommer fra

Danmark

3

ÅR MED MIN MAND

VILLE ØNSKE AT JEG VAR EN MORGENFUGL MEN ER EGENTLIG EN NATTERAVN

12+ SÅ MANGE LANDE HAR JEG BESØGT INDTIL NU

KATTE MOR

ET AF MINE LIVSMÅL ER ENGANG AT SKRIVE EN BOG!

JEG ELSKER AT KRYDSE TO-DO LISTER AF!

MIT HJERTE BANKER FOR FOTOGRAFI

JEG ELSKER MØRK SCHOKOLADE, BONDEROSER OG PASTELFARVER!

I

graviditet & nyfødt

II

familie & børn

III

portræt & branding

galleri

Vil du se mere af mit arbejde? klik på et af emnerne for at se flere billeder!

hvad du kan forvente –

næste

kontakt og book

Hvis du er på denne side og du læser dette, så tillykke og TAK! Det betyder at du allerede har taget det første skridt mod at booke en fotosession med mig! Jeg glæder mig til at lære dig at kende og at få lov til at have dig foran mit kamera! For at vi kan komme i gang med at planlægge din fotosession, skal du kontakte mig, og det kan du gøre HER! Når du har betalt din regning og har skrevet under på din kontrakt, så er jeg officielt booket som din fotograf!

lokation

Jeg tager både billeder indendørs og udendørs! Når nødvendigt bruger jeg blitz, men jeg bruger hovedsageligt naturligt lys! Det betyder at jeg elsker at bruge solens lys til at tage billeder, fordi jeg mener at det giver de smukkeste og mest autentiske og romantiske billeder! Vi kan enten tage dine billeder indenfor hjemme hos dig (lifestyle) så længe at i har mindst et vindue, eller udenfor i naturen! Læs mere HER om lokationer til fotoshoot!

gardarobe

Lys, lokation og garderobe er noget af det vigtigste i forhold til det udtryk at dine billeder kommer til at udstråle! Ønsker du bløde, lyse og romantiske billeder? Så er lyst, neutralt eller pastelfarvet tøj bedst egnet! Det kan være svært for kameraet at fotografere små mønstre, som striber eller tern, så jeg fraråder små mønstre. Neon farver tager fokus væk fra ansigtet, og derfor fraråder jeg også neon eller ultra-skarpe farver!

fotosession

Efter en lokation, tid, og et outfit er blevet bestemt så er det endelig tid til det sjove- vores fotosession! Du behøver ikke være nervøs, selv hvis du aldrig har fået taget billeder før! Jeg hjælper dig igennem hele vores session. Det er helt normalt at være en smule nervøs, men efter ca. 15 minutter foran kamerae skal det hele nok begynde at virke helt naturligt :) Jeg guider dig igennem det hele, og sammen skal vi nok fange dig og dine elskede på den mest smukke og autentiske måde!

galleri

2 dage efter vores fotosession lægger jeg et lille smug-kig op på de sociale medier (Facebook/Instagram) med et billede fra vores fotohoot! Omkring 3 uger efter dit fotoshoot vil du få en e-mail med et link til dit fotogalleri (25+ billeder) samt et download link! Du vil igennem dette link i en måned kunne kigge alle dine billeder igennem, downloade dem så mange gange som du har lyst til, dele det med venner og familie, og gemme dine yndlingsbilleder, osv. Jeg leverer altid redigerede billeder i fuld opløsning så de også kan bruges til print hvis det ønskes!

minderne

Nyd at du resten af livet vil have disse dejlige billeder til at minde dig om lige netop denne vidunderlige tid i dit liv! Der er noget utrolig smukt ved at kigge billeder igennem fra stunder som siden er forbi, og det er også derfor at jeg altid opfordrer mine klienter til at printe deres billeder, så de ikke bare ligger og forsvinder på en computer eller USB i en støvet skuffe! Billeder får liv når de bliver vist frem, kigget på og hængt på væggen, og jeres smukke smil og glæde fortjener en plads i jeres hjem! Jeg tilbyder også mine klienter fotoalbum.

PRISER

portræt (1 person):

Inkluderer: 
Alle mine pakker og priser inkluderer en gratis PDF guide med tips og tricks til at vælge de bedste outfits og den bedste lokation, m.m. Alle mine pakker inkluderer 25+ professionelt redigerede digitale filer som bliver leveret i høj opløsning.

2.100,-

Par (2 personer):

2.600,-

portrætbilleder

2.100,-

1 Person
1 lokation
2 Outfits
25+ Billeder
45 minutter

parbilleder

2.600,-

2 Personer
1 lokation
2 Outfits
25+ Billeder
60 minutter

familiebilleder

2.800,-

Op til 5 personer
Derefter 200 kr per person
1 lokation og 1 Outfit
25+ Billeder
60 minutter

livsstil

2.100 - 2.800

Billeder i dit hjem
1-5 Personer
Derefter 200 kr per person
1-2 Outfits
25+ Billeder
45-60 minutter

Fra baby bule til BABY tilbud ­ 

3800,-

Inkluderer: 
PDF guide til udvalg af outfit og lokation
2X 60 minutters fotosession
1X graviditetsbilleder i hjemmet eller på lokation
1X nyfødt livsstil fotosession i jeres hjem
50+ Billeder (25+ fra hver session)

Graviditetsbilleder på lokation og nyfødte billeder i jeres hjem ­

spar 400,-

familie (5+ personer):

2.800,-
(op til 5 personer, derefter yderligere 200,- per person)

Note: Livsstil billeder er billeder taget i dit eget hjem! Du kan vælge at tage dine portræt, par, eller familiebilleder på lokation udendørs ELLER som livsstil billeder i dit hjem!

BRANDING, GRAVIDITET, HEADSHOTS, BLOGGING, konfirmation, OSV.

FORLOVELSESBILLEDER, ANNIVERSARY, GRAVIDITETSBILLEDER, OSV.

NYØDT SESSION, FAMILIEBILLEDER, LIVSSTIL FAMILIEBILLEDER I HJEMMET, OSV.

Livet med en baby kan være hektisk, men Jeanette har et kæmpe talent og fangede den kærlighed og varme at det også er at have en lille nyfødt! Hun var varm og professionel og vi vil altid værdsætte de billeder at hun har givet os fra denne specielle tid i vores liv!

dima & marcus
nyfødt

NO

I

Vi elsker vores familie billeder . . . det er let at se at Jeanette virkelig er passioneret omkring hendes arbejde i den måde at hun er på! Vi ville 100% anbefale Jeanette til vores venner!

mia & Agustin
familie

No

II

Det er åbentlyst at Jeanette er en fantastisk fotograf og at hun arbejder hårdt indenfor hendes kunst! Men det mest fantastiske ved Jeanette er den slags person hun er; varm, glad, sjov og venlig!

slava
personal branding

No

III

Jeanette var så fantastisk god til at hjælpe os allesammen til at føle os tilpas! Selv mine børn som ellers normalt er meget generte havde det sjovt og hyggeligt med hende til vores fotoshoot!

lam & kevin
familie

No

iv

Jeg har aldrig før følt mig så tilpas foran et kamera som hos Jeanette! Hun er så professionel men alligevel afslappet, og hun forstår virkelig at bruge lyset og omgivelserne til hendes fordel!

maria
graviditet

No

v

jeres hjem

lokation inspiration

Det er altid smukt med en fotosession udendørs i naturen, men der er også noget helt specielt ved at blive inviteret ind i jeres hjem og at få lov til at fotografere jer hjemme i jeres daglige omgivelser! De fleste nyfødte sessions, f.eks. foregår hjemme hos mine klienter! Neutrale vægge og store vinduer er altid et plus, men i sidste ende er alt i har brug for i jeres hjem for at det er muligt for mig at fotografere hos jer er et vindue!

stranden

lokation inspiration

Med Danmarks mange smukke strande er der et ocean af muligheder for at få dine billeder taget på stranden! Hvidt sand, blå bølger og smukke klitter er altid en fantastisk kombination, og mange af mine klienter vælger stranden som deres lokation. Hvis i bor på øst-kysten anbefaler jeg at vi tager jeres billeder omkring solopgang, og på vest-kysten anbefaler jeg solnedgangen. 

i naturen

lokation inspiration

Er i mere til det grønne er det også en mulighed at få taget jeres billeder udendørs i det grønne danske landskab (eller i kirsebær eller æbleblomsternes skygge om foråret- en af mine yndlings lokationer)! Dybt inde i en skov er ikke optimalt da der ikke er meget lys som kan trænge ind, men en åben eng eller en mark med træer omkring er helt perfekt!

i byen

lokation inspiration

Hvis byen er noget for dig så er der også rigtig mange muligheder for at få taget smukke portrætter der! De bedste baggrunde i byen, er lyse bygninger! Hvis du gerne vil have billeder et bestemt sted som er meget travlt normalt, så anbefaler jeg en solopgangs session for at undgå at tage billeder lige midt i myldretiden!

Garderobe

hvad skal jeg tage på?

hvad skal jeg tage på?

Når du har booket, betalt og skrevet under på jeres kontrakt, så sender jeg jer en guide til at hjælpe jer med at vælge jeres outfits! Hvis du er til min bløde, romantiske og lyse stil så passer neutrale farver eller sarte pastel farver bedst. Skrappe eller neon farver og meget små mønstre kan virke distraherende. Mere om det hele når i har booket!

hvad skal baby have på?

Igen anbefaler jeg lyse, neutrale, eller sarte farver da det vil hjælpe med at få de dejligste lyse og romantiske billeder som du drømmer om! Et par tæpper i neutrale eller lyse farver ser også rigtig fint ud, og hårbånd, sløjfer eller blomster er også altid smukt!

mere INSPIRATION

Når du har booket mig, sender jeg en PDF guide med mere information omkring det at vælge dine outfits!

Tak for din besked!
Du kan forvente at høre tilbage fra mig indenfor de næste 48 timer (Mandag til Fredag)! 

Er du klar til at booke? Har du spørgsmål? Den bedste måde at komme i kontakt med mig er ved enten at fylde kontakt formularen ud, eller at sende en mail til mig direkte på jeanette@jeanettemerstrand.com!

EMAIL: jeanette@jeanettemerstrand.com

KONTAKT

graviditet og nyfødt

Vi husker ikke dage, vi husker livets øjeblikke

familie & børn

Vi husker ikke dage, vi husker livets øjeblikke

portræt & branding

Vi husker ikke dage, vi husker livets øjeblikke