et overblik

Forlovet? TILLYKKE! Jeg er så glad for at I har fundet min side og overvejer at booke mig som jeres bryllupsfotograf!

- I er mennesker med hjerterne fyldt med kærlighed og glæde for hinanden og omverdenen

- I er ikke bange for at bryde traditioner for at skabe et bryllup som afspejler jer og jeres unikke historie

- I forstår at den største betydning ofte ligger i de mindste detaljer

- I prioriterer kvalitet og professionalisme og sætter høj pris på en fotograf som er involveret i at lære jer og jeres historie at kende

- HELE jeres dag er vigtig for jer, og i vil gerne have alt fra start til slut foreviget

vi passer sammen hvis

- 1.5 times forlovelses fotoshoot gratis, og en fotograf som prioriterer JER og at lære jeres historie at kende for at kunne forevige jer på den mest autentiske måde

- 8 eller 10 timers fotografering på bryllupsdagen for at få alle de vigtige detaljer og øjeblikke med

- Et online galleri med mindst 300-500 redigerede billeder i min romantiske og tidsløse stil

- Og mere!

Det får i med

bryllups-
oplevelsen

alt hvad du bør vide

næste

Jeg tror på at de bedste billeder kommer igennem et fotograf-kunde forhold som er autentisk og venligt istedet for akavet og upersonligt. Det er en af grundende til at det er så vigtigt for mig at vi lærer hinanden at kende selv før vores første fotografering!

Hvis I overvejer at booke mig må i meget gerne skrive til mig! Når vi først har oprettet kontakten finder vi først ud af om jeg er ledig på jeres bryllupsdag, om hvad jeres ønsker og forventninger er og om vi ville være et godt match!

Jeg sender jer på dette tidspunkt lidt mere information om mig selv og sender jer et lille spørgeskema hvor i har muligheden for at fortælle mig lidt mere om jer og jeres historie!​

Så finder vi ud af om vores forventninger og ønsker står på linje med hinanden og om vi er et godt match!

Jeg vil lære jer at kende! Jeg vil vide hvem I er, hvordan I mødtes, hvad I gerne laver sammen i jeres fritid, og meget mere! 

01.

Efter at vi har snakket igennem jeres ønsker, hvis vi alle mener at vores ønsker og forventninger passer, så kan vi gå videre frem i processessen!

Jeg sender jer på dette tidspunkt en elektronisk kontrakt og et elektronisk link til jeres 1. rate på DKK 5000,-  Når I har læst kontrakten godt igennem og skrevet under bliver den sendt tilbage til mig hvorefter jeg selv skriver under.

Når jeres kontrakt er skrevet under på og jeres 1. rate er blevet betalt er jeg officielt booket som jeres bryllupsfotograf!

Efter at have skrevet, og eventuelt snakket sammen er det tid til at booke mig!

02.

Jeg tilbyder alle mine brudepar muligheden for at booke et forlovelsesfotoshoot fordi at jeg for det første synes at forlovelsen også er en stor del af jeres historie, og også fordi at det er en fantastisk mulighed for os at møde hinanden, at lære hinanden at kende, og at arbejde sammen før brylluppet så der er mindre stress på selve bryllupsdagen!

Selv hvis det er jeres første gang nogensinde at I får taget par billeder sammen, så er alt at I behøver at tænke på at være jer selv og at hygge jer, og så skal jeg nok tage mig af resten!

Selv mine mest nervøse par har i sidste ende nydt vores tid sammen og har følt sig godt tilpas foran mit kamera!

Så er det tid til at starte med det sjove! Når I først har booket mig har i mulighed for at booke et forlovelsesfotoshoot

03.

Jeg sender jer en e-mail med en eksempel tidslinje af jeres bryllupsdag, og så går vi igennem og retter det hvis der er noget at I gerne vil ændre. Det er en fantastisk ide at have et skema lavet på forhånd for det holder bryllupsstresset nede på selve bryllupsdagen at være forberedt!

Hvis I ikke allerede har et skema er det heller ikke noget problem! Jeg hjælper jer gerne med at lave et skema som tillader at jeres dag kan gå fremad på naturligvis, men samtidig også giver nok tid og hensyn til jeres billeder og portrætter!

Sammen planlægger vi jeres dag på en måde som vil være ideal for lige netop jer, uden stress og billed-venlig så at billederne at I ender med er i den bedste kvalitet muligt!

Efter vi har taget jeres forlovelsesbilleder, og et par måneder før jeres bryllupsdato sikrer vi os at jeg er informeret om alle jeres ønsker, at alle jeres spørgsmål er blevet besvaret og at vi står på samme fod

04.

Når i booker mig til en heldagsfotografering er der ikke nogen af minderne fra jeres bryllup som går tabt! På bryllupsdagen arbejder jeg hårdt på at fange alle detaljerne, stemningen, og glæden! Jeg elsker at fange sjove og skøre såvel som romantiske og intime øjeblikke og mit fokus er altid på at fange følelser på den mest autentiske måde muligt.

Når alt er sagt og gjort så er minderne det eneste som står tilbage efter brylluppet selv, og det er billederne som er nøglerne til de minder!

Efter brylluppet og indenfor en uge deler jeg en blogpost på min hjemmeside med nogle af billederne fra jeres store dag!

Så er ventetiden endelig forbi! Fordi at hele jeres bryllupsdag er en del af jeres historie fåreslår jeg altid at der er booket fotograf til at dække hele dagen!

05.

Efter 4 uger får I en mail fra mig med link til jeres online galleri hvor I kan se alle de udvalgte og redigerede billeder fra jeres store dag. Igennem dette link kan I også downloade alle billederne i original størrelse og gemme dem på jeres computer, på en USB eller CD!

Jeg vil foreslå at I sætter jer ned sammen og virkelig nyder at kigge igennem alle jeres billeder når i modtager dem, vælger jeres yndlings og får dem printet og hængt op på væggen. Billeder lever deres formål bedst når de bliver kigget på og nydt, og minderne bliver genoplevet!

Hvis I har brug for hjælp til at vælge de bedste billeder til print, eller hvis I gerne vil bestille en fotobog hjælper jeg jer gerne videre med det!

Dagen efter jeres bryllup lægger jeg et lille sneak peek med 1-2 af mine yndlingsbilleder fra jeres bryllup på min Facebook side. Indenfor en uge slår jeg en blog op på min hjemmeside med nogle flere af jeres billeder og med et overblik over hele dagen!

06.

planlæg et møde eller en video samtale

find mig på internettet

kontakt mig og læs igennem denne guide

vi er det perfekte match! book mig!

betal depositum og skriv under på kontrakten

forlovelses
fotoshoot

bryllups-
tidslinje
planlægning

bryllup!

få jeres billeder tilbage, og nyd at genleve jeres bryllupsdag!

Jeg er en fotograf som tager personlige og autentiske billeder og jeg er interreseret i at lære jer at kende! Det er vigtigt for mig at jeg fanger de øjeblikke og minder som er helt specielt jeres, og at jeg fanger HELE jeres historie! For at jeg bedst kan gøre det er det vigtigt for mig at lære jer at kende selv før jeres bryllupsdag! Alle mine brudepar har mulighed for at booke en forlovelsesshooting!

Forlovelses fotoshoot

Forlovelses galleri

Pakker & Priser

en oversigt

1

2

Op til 10 Timers Fotografering på Bryllupsdagen
500+ Professionelt Redigerede Bryllupsbilleder
**Transport

dkk 16.500 

Op til 8 Timers Fotografering på Bryllupsdagen
300+ Professionelt Redigerede Bryllupsbilleder
**Transport

2. standard

dkk 14.500

A LA CARTE

Ekstra Bryllupsfotografering - DKK 1.500,-/time
Forlovelsesbilleder - DKK 2.600,-


*Jeg elsker at rejse! Hvis i skal giftes udenfor Danmark må I meget gerne kontakte mig for at få en unik pakke sammensat!

En betalt 1. rate på 5000,- og en kontrakt sikrer jer jeres dato i min kalender!

**TRANSPORT
Sjælland; 700,- Fyn; 350,- Jylland; 350,-

1. Premium

Perfekt til et bryllup med vielse og fest på samme lokation

2

3

Drømmer i om at blive gift i de norske bjerge, på et slot i Italien, i naturen på Mallorca eller under et vandfald på Island eller ved en villa i sydfrankrig?

Mine elopement pakker starter på 2 timer.

Skriv gerne til mig så jeg kan sammensætte en pakke som passer til jeres elopement drømme!

3.

ELOPEMENT I UDLANDET

3

Perfekt til et bryllup med vielse og fest ved forskellige lokationer

kontakt mig for at få en elopement pris

Hvordan booker vi dig?

Når i har fået svar på jeres spørgsmål og i har sikret jer at Bryllupsoplevelsen med mig er lige netop det I ønsker, så er det tid til at booke mig! Jeg sender jer en kontrakt og regning på 5000,- Når I er klar kan i betale jeres depositum og skrive under på jeres kontrakt for at sikre jer jeres dato i min kalender!

Hvordan arbejder Du?

Der er tider hvor jeg er mere aktiv i jeres dag for f.eks. at sikre at vi holder os indenfor jeres tidsplan. Til andre tider er jeg fluen på væggen, og jeg vil være nærmest usynlig for jer. Når vi har vores forlovesesfotoshoot guider jeg jer igennem det hele så kan fange de bedste og mest autentiske billeder. Når jeres bryllupsdag er fremme vil det virke mere naturligt at stå foran kameraet! 

hvor mange billeder får vi?

Jeg tager gennemsnitligt 50-70 billeder i timen. Jeg lover 300-billeder i alt, og giver ofte flere. Jeg elsker at levere mine billeder på en hurtig og let måde igennem et online galleri. Igennem dit online galleri vil du kunne se alle dine redigerede billeder, dele dem med andre, eller downloade dem! I har et ubegrænset antal downloads inkluderet i prisen!

hvornår får vi vores billeder?

At redigere jeres billeder er noget af det som tager allermest arbejde og tid! Jeg arbejder hårdt på at redigere alle jeres billeder i min romantiske og tidsløse stil så jeg kan sikre mig at det resultat at i får er det i fortjener. 1-2 dage efter jeres bryllup lægger jeg et smugkig op på de sociale medier, og 4-5 uger efter jeres bryllup får i et link med alle jeres billeder!

Skriv til mig på jeanette@jeanettemerstrand.com eller kontakt mig her:

har i spørgsmål eller er klar til at booke?

kontakt mig!

Bryllupsbilleder

se galleriet

forlovelsesbilleder

se galleriet